Irina Columbeanu

Tânăra de 15 ani duce o viață minunată alături de mama sa în America. Irina Columbeanu pare să fi descoperit rețeta succesului din punct de vedere financiar chiar dacă nu are nici 18 ani.


Pin On Irina Columbeanu

Iată cum a reușit.

. Carmen Iohannis are un secret ce ține de astrologie iar noi l-am aflatIată ce superstiții are prima doamnă. I rina Columbeanu fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu era o prezență extrem de activă pe rețelele sociale și făcuse o adevărată pasiune pentru vlogging. Fpiuliana_cutie Irina Columbeanu fpteiubesk Its_Daiana_Not_Dianadaianaadam13 nesqchaa F A I R Ybarbiefairy1 Eu30_martieee_ Niconicoleta0824 TaNtI MiRu vRăJiToArEa oliviaismycola.

Descoperă videoclipuri scurte pe tema irina columbeanu pe TikTok. Fetița făcea videoclipuri alături de prietenele ei dar și alături de părinți atunci când avea ocazia. As of 2022 Irina Columbeanus net worth is 100000 - 1M.

Fanii săi au crezut că sigur a semnat cu o agenție de modele dar nu asta este sursa sumelor câștigate. Irinel Columbeanu a spus că fiica lui și-a luat picturile cu ea atunci când a plecat în America acolo unde locuiește cu mama ei Monica Gabor. Ultimele informații despre războiul Rusia-Ucraina La 15 ani fiica lui Irinel Columbeanu este deja învățată să poarte accesorii de lux.

157k Followers 117 Following 70 Posts - See Instagram photos and videos from 𝕀𝕣𝕚𝕟𝕒 ℂ𝕠𝕝𝕦𝕞𝕓𝕖𝕒𝕟𝕦 irina_unicorns. Are 14 ani și seamnănă tot mai mult cu mama ei Monica Gabor Vedete românești. Arata-ti sustinerea acestui canal cu MULTUMIRE si ALATURA-TE link.

Adolescenta s-a speriat și a fost îngrijorată când a aflat că Irinel Columbeanu a suferit un AVC care i-a pus viața în pericol. She currently resides in Romania. Irina Columbeanu duce o viață de prințesă în SUA.

Astfel Irina pare să se fi acomodat perfect peste Ocean a terminat primul an de colegiu și se concentrează pe ceea ce-i poate rezerva viitorul. Adolescenta locuiește în America împreună cu mama sa. Adolescenta locuieşte în America alături de mama sa.

În iunie 2021 ea a absolvit acolo echivalentul ciclului gimnazial în România. Shes daughter of businessman Irinel Columbeanu. Facebook gives people the.

ADVERTISEMENT Irina Columbeanu realizează diferite portrete și peisaje care s-ar vinde ca pâinea caldă scrie Libertatea. Known on YouTube as Irinas Vlogs she has earned more than 100000 subscribers creating daily vlogs challenges comedy and slime videos. Irina Columbeanu born January 17 2007 is famous for being youtuber.

Cea mai mare sumă pe care a primit-o până acum pentru un tablou este de 3000 de euro. Irina a câștigat primii bani din vânzarea tablourilor pe care și le-a adus din România. De la Wikipedia enciclopedia liberă Irinel Columbeanu n.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o elevă model și se pare că deja și-a câștigat proprii bani prin munca pe care a depus-o. Deține la Târgu Cărbunești compania producătoare de materiale de construcție Turbocim. Group SRL Promotion Group Internațional SRL Techno Consult Romania SRL și Molyvi Holdings LTD.

Irina Columbeanu face bani frumoși în America. Irina Columbeanu este unica fiică a lui Irinel Columbeanu. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irine Columbeanu este pasionată de pictură.

La vârsta adolescenței Irina Columbeanu poate câștiga banii proprii. Locuiește în Malibu și merge la un liceu unde s-a evidențiat datorită rezultatelor școlare dar și al celor extracurriculare. Deține și firmele TET.

Irina was born on 2007. 6035 likes 8 talking about this. Mai multe pentru tine Irina Columbeanu într-o rochie elegantă de bal.

Irina Columbeanu a reușit să se lanseze în lumea afacerilor de la o vârstă extrem de fragedă. Irina moşteneşte frumuseţea mamei sale. Monica Gabor a publicat o imagine inedită cu fiica ei în rochie albă lungă Instagram Irina Columbeanu a arătat ravisant pe contul de socializare al mamei sale Monica Gabor în cadrul unui InstaStory în care adolescenta a apărut îmbrăcată într-o rochie albă lungă.

Adolescenta produce lunar zeci de mii de euro practicând o meserie care îi place. Urmărește conținut popular de la următorii creatori. 27 mai 1957 Ploiești este un om de afaceri român.

Fiica Monicăi Gabor a pus mâna pe câteva mii de euro pe care cu siguranță o să. Irina Columbeanu are doar 15 ani dar își face părinții mândri prin o multitudine de motive. Irina Columbeanu a câștigat o sumă impresionantă de bani din vânzarea tablourilor.

În plus fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor arată că are stil încă de la o vârstă destul de mică. Irina Columbeanu are 15 ani şi este o domnişoară dezinvoltă. Tânăra care locuiește alături de mama sa în SUA se ocupă de pictură.

159k Followers 115 Following 72 Posts - See Instagram photos and videos from Irina Columbeanu irinacolumbeanu111. Monica şi Irinel Columbeanu au divorţat în 2011 după cinci ani de căsnicie. Fostul om de afaceri este mândru de fiica sa mai ales după ce a aflat de reușitele acesteia.

Deși îi duce dorul tatăl ei este foarte mândru și se bucură că fetei îi merge atât de bine. Irina nu este doar o adolescentă foarte frumoasă ci şi una foarte deşteaptă şi s-a integrat perfect în State. Tânăra a surprins cu ideile sale și talentul pe care îl are.

View the profiles of people named Irina Columbeanu. Galerie Cât de mare și frumoasă a crescut Irina Columbeanu. Irina Columbeanu a ajuns la vârsta adolescenței iar acum se bucură de primii bani făcuți chiar de ea.

Join Facebook to connect with Irina Columbeanu and others you may know. Recent Irinel Columbeanu a. Irina Columbeanu îngrijorată pentru tatăl ei Chiar dacă nu mai locuiește împreună cu tatăl ei Irina Columbeanu are o relație frumoasă cu cel care a crescut-o și este preocupată de cum este tatăl ei.


Marixturc Shared A Photo On Instagram Ada Ve Elif اللطافة Cemrebaysel Cemrebaysel A Celebrity Couples Friend Photoshoot Beauty Girl


Pin On Peinados


Pin On My Posh Picks


Morning I Hope You All Have The Best Day


Bela Guner Sen Adli Kullanicinin Mes Enregistrements Panosundaki Pin Unluler Kizlar Yildiz


Pin On Minunații Ingeri Ai Lumii Pămantene


Monica Columbeanu Beauty Model Diana Moldovan Model


Pin On My Posh Picks


Pin On Elif


Hair Styles Beauty Hair Wrap


Pin On Idei De Incercat


Monica Columbeanu Beauty Model Diana Moldovan Model


Pin By Nawal On Bahar In 2022


Pin By Irina Columbeanu On Cooking How To Make Chocolate Chocolate Cocoa


Pin On Nisa Sofiya Aksongur


Morning I Hope You All Have The Best Day


Pin On Lauren Lindsey Donzis


Pin On Alis Moda 3


Pin On Irina Columbeanu

Comments

Popular posts from this blog

pagar beranda rumah batu

harga kereta second hand axia

house of toyz henderson